top of page

Ons aanbod

Activ8 Health Club is er voor iedereen die op een verantwoorde manier fit wil worden en blijven in een prettige en uitdagende omgeving. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze club en de hulp krijgt waar nodig. Daarnaast willen we je aansteken met ons enthousiasme over bewegen en gezondheid.

Bij ons kan je terecht voor:

Vrije Fitness

In de fitness is altijd professionele en goed opgeleide begeleiding aanwezig die jou kunnen helpen met je doelstellingen. Dit betekent dat ze een gepersonaliseerd schema voor je aanmaken en samen met jou doorlopen. Daarnaast voeren we periodieke metingen uit om te kijken hoe het gaat met jouw doelstellingen.

De openingstijden van de fitness vind je hieronder:

 

Ma-Do:  07:30 - 14:00 uur  |  16:00 - 21:00 uur

Vrij:       07:30 - 14:00 uur  |  16:00 - 19:00 uur

Zat:       08:00 - 13:00 uur

Fitness Langedijk
Fitness Langedijk

Personal Training

'Ik ga morgen wel'

'Volgende week ga ik weer'

Klinkt dit bekend voor je? Je bent niet de enige. Voor veel mensen is het lekker als ze een stok achter de deur hebben. Een trainer die op je wacht, je schema voorbereidt, vertelt wat je moet doen en je houding controleert en corrigeert.

Ben je het zat om je sportschool te sponsoren? Kies dan voor Activ8 Personal Training.

Klik hier voor meer info

Small Group Training
 

Wil je graag een stok achter de deur hebben en in groepsverband trainen? Misschien zijn onze Small Group Trainingen dan iets voor jou.

Onze groepen bestaan uit max. 6 deelnemers. Hierdoor blijft de begeleiding hoog.

We trainen kracht, uithoudingsvermogen, core en balans. Een heerlijke workout voor het hele lichaam. Door het groepsverband word je geprikkeld om net even meer te geven!

Klik hier voor de trainingstijden

Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga oefen je een serie zittende of liggende houdingen waarbij de spieren ontspannen blijven en waarbij je een lichte druk uitoefent op gewrichten en bindweefsel. Yin Yoga bevordert de beweeglijkheid in de spieren en brengt de geest tot rust. Yin yoga wordt ook wel “bewegend mediteren” genoemd omdat je tijd hebt om te ontdekken wat je voelt in de yin-houdingen. Door het stretchen van de spieren door middel van Yin Yoga, komen spanningen en stress los. Op deze manier creëer je niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en je hart. Yin Yoga kent nog meer voordelen. Zo stimuleert het een goede doorstroming van prana (levensenergie) in het lichaam.

Klik hier voor de trainingstijden

Tijden:
Woensdag  19:00 en 20:15 uur
Donderdag 19:00 en 20:15 uur

Yogamatten

Hatha Yoga
 

Door Hatha yoga te beoefenen ben je jezelf aan het trainen om lichaam en geest samen te brengen. Innerlijke rust, met jezelf, anderen en de wereld in harmonie staan door met jezelf in contact te komen en te blijven. Dat is wat je uit Hatha yoga haalt. Je wordt hiermee een krachtig en stabiel persoon. Hatha Yoga kan worden beschreven als een systeem voor zelftransformatie. Het in balans brengen van lichaam, geest en energie om lijden (dukha) te verminderen en geluk (sukha) te vergroten.

Klik hier voor de trainingstijden

Tijden:
Maandag 19:00 uur
Dinsdag 09:15 en 19:30 uur

Sfeer impressie

Neem hier vast een kijkje in onze gezellige club!

bottom of page